Шестимастима души  души, включително четири деца, са били убити при

...
Шестимастима души  души, включително четири деца, са били убити при
Коментари Харесай

Шестима души са убити при ракетна атака в Кабул

Шестимастима души  души, в това число четири деца, са били убити при ракетна офанзива през днешния ден в Кабул. Две транспортни средства също са унищожени, а жилищна постройка е отчасти разрушена, оповестява ТАСС.

Инцидентът е станал в кабулския квартал " Хаджи Бугр ", който е в непосредствена непосредственост до пистата на летището. Плътни облаци пушек сега се издигат към небето над тази област. Местните поданици се пробват сами да гасят огъня, употребявайки кофи с вода.

" Ройтерс " заяви, че американската войска е направила ракетна офанзива по цели в Кабул.

Ракетният удар, който въоръжените сили на Съединени американски щати са нанесли в Кабул, е имал за цел да отстрани атентатор-самоубиец, който възнамерявал да нападна локалното летище. Това оповестява телевизионният канал " Ал Джазира ", базирайки се на представител на радикалното придвижване на талибаните. За офанзивата терористът е щял да употребява кола, която е станала цел за американските военни.
Пентагонът удостовери, че Съединени американски щати са нанесли удар с дрон върху кола в Кабул с няколко камидзета в нея, насочващи се към летището в Кабул. Съединените щати считат, че са унищожили транспортно средство, което е превозвало огромно количество експлозиви.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР